Lääketieteellisten tuotteiden tehdas «Masteritsa»
Setin päätuotteisiin – leikkaussalin lakanoihin – tehdään erimuotoisia aukkoja leikkauskentän rajoittamiseksi ja kaksipuolisen teipin kiinnittämiseksi. Settien steriilisyys ja täydellisyys sallivat lääkintähenkilöstö käyttää niitä nopeasti, kätevästi ja ilman lisäkustannuksia. Kaikki tuotteet ovat sertifioituja ja niillä on Venäjän federaation terveysministeriön myöntämät rekisteröintitodistukset.

Tänä päivänä Masteritsa -yritys valmistaa lääketieteellisten steriilien kertakäyttöisten tuotteiden settejä, joissa käytetään yli 30 kuitukangaslajia. Käynnistimme kaksikerroksisten ja kolmikerroksisten materiaalien tuotantolinjan omiin tarpeisiimme. Keskimääräinen setti koostuu 5-7 tuotenimikkeestä.

Masteritsa -yritys toimittaa kuitukankaasta tehtyjä lääketieteellisiä kertakäyttöisiä tuotteitaan koko Venäjälle.
Areal -yritysryhmän historia alkoi vuonna 1991, jolloin perustettiin tuotteita kuitukankaasta valmistava Masteritsa -yritys. Masteritsa oli ensimmäinen venäläinen yhtiö, joka kaukaisella 90-luvulla toi maahan suomalaisen Suominen -yhtiön valmistaman, silloin tuntemattoman spanlace -kuitukankaan, jota myytiin Fibrella -tuotemerkillä.

Edullisen hintansa ja monipuolisuutensa vuoksi kuitukankaalla on useita etuja verrattuna tavalliseen kankaaseen kertakäyttöisten tuotteiden valmistuksessa. Näihin tuotteisiin kuuluvat: leikkaussalin liinavaatteet, potilasvaatteet ja lääkäreiden vaatteet, takit, hoitopuvut, -paidat, -esiliinat, vaatteet vastasyntyneille, kirurgiset tukot, liinat yms. Erilaisia kertakäyttöisiä steriilejä settejä käytetään laajasti traumatologia-, kirurgia-, neurokirurgia-, sydänkirurgia-, oftalmologia- ja gynekologiaosastoissa tai tavanomaisissa leikkauksissa.
190020,
St. Petersburg, Kurlandskaya, 35
+ 7 (812) 633 - 04 - 55
FMV@AREALGEO.ORG
MASTERITSA.COM