«Areal Shop»
-verkkokauppa
Verkkokaupan valikoima on kasvanut 1000 nimikkeeseen, joihin kuuluvat kaikki mahdolliset kosmeettiset kulutustarvikkeet, kertakäyttöiset vaatteet asiakkaille ja alan työntekijöille, myötäseuraavat kauneudenhoitotuotteet, ammatilliset israelilaiset kosmeettiset tuotteet, desinfiointiaineet, puhdistusaineet ja paljon muuta. Verkkokauppa myy yrityksen omia tuotteita sekä eurooppalaisten, amerikkalaisten ja kiinalaisten valmistajien tuotteita.

AREALSHOP kehittyy koko ajan ja laajentaa valikoimaansa ja asiakaskantaansa. Yritysasiakkaat voivat käyttää hyväksi erikoishintoja ja kausialennuksia. Tavara toimitetaan asiakkaille käyttämällä kuljetusyritysten palveluita.
Kuitukankaasta tehtyjen lääketieteellisten kertakäyttöisten tuotteiden lisäksi Masteritsa -yritys valmistaa kauneudenhoitoalalle tarkoitettuja kertakäyttöisiä pehmeitä tarvikkeita AREAL -tuotemerkillä: vuodesta 1998 lähtien se valmistaa kampaamoille tarkoitettuja kertakäyttöisiä niskaliinoja ja pyyhkeitä ja vuodesta 2000 lähtien – kosmetologin huoneisiin tarkoitettuja lakanoita ja liinoja. Vuonna 2007 päätettiin laajentaa merkittävästi kauneudenhoitoalalle tarkoitettujen tuotteiden valikoimaa ja vuoteen 2012 mennessä käynnistettiin B2B-periaatteella toimiva AREALSHOP-verkkokauppa. Tänä päivänä AREALSHOP toteuttaa B2B и B2С -myyntiä kolmeen maahan: Venäjälle, Suomeen ja Viroon.
+ 7 (812) 633 - 04 - 55
AREALSHOP.COM
190020,
St. Petersburg, Kurlandskaya, 35
ZAKAZ@AREALGEO.COM
Vanha Porvoontie 231A, portti F1, 01380, Vantaa, Finland
+ 09 - 424 - 51315
INFO@AREALSHOP.FI