La Casa ravintola
Nimenomaan siksi viihtyisässä salissamme on todellinen kotitulisija, jonka vieressä on niin mukavaa viettää iltaa ihaillessa räiskyviä polttopuita ja odotellessa ruoan valmistumista. Esimerkiksi, kasvissyöjälle sopivaa korsikalaista sinihomejuustopizzaa. Ruokalistassa on myös klassisia eurooppalaisia reseptejä. Keittiömestarimme tekee kausimuutoksia ruokalistaan ja kehittelee sitä nykyaikaisten markkinoiden ajankohtaisten tarpeiden mukaan.

La Casa -ravintolassa voi järjestää erilaisia temaattisia ruoanlaiton mestarikursseja. Esimerkiksi pizzanlaittokurssia, jonka kulussa vieraat itse laittavat aitoa italialaista pizzaa puulämmitteisessä uunissa 1,5-2 tunnin kuluessa.
Syksyllä 2013 avattiin italialainen La Casa -ravintola, jossa laitetaan pizzaa puulämmitteisessä uunissa. La Casa tarkoittaa italiaksi kotia. Ja Italiassa kotona laitetaan yhtä hyvää, jollei parempaa ruokaa kuin ravintolassa. Tunnetuin italialainen ruoka, pasta, tarkoittaa muinaiskreikaksi "kastikkeeseen sekoitettuja jauhoja".

La Casa -ravintolassa tarjoillaan herkullista kotitekoista pastaa, mukaan lukien ravioleja, erilaisten kastikkeiden kera. La Casan ankkaraviolien resepti tuotiin Lombardian pohjoisosassa sijaitsevasta pienestä italialaisesta kylästä. Kuten tavallista, ruoan salaisena ainesosana on hyvätuoksuinen sakea kastike.

Seuraavaa ruokalistamme ruokaa ei tarvitse esitellä – se on pizza puulämmitteisestä uunista. Pizza on italialaisen ruokakulttuurin symboli, kansanruoka, joka on saanut johtavan aseman gastronomisilla markkinoilla. Monille pizzalajeille on asetettu tiukat laittosäännöt – niitä voi laittaa vain puulämmitteisessä uunissa.
190020,
St. Petersburg, Kurlandskaya, 35
+ 7 (812) 703 - 15 - 77
PASTA@AREALGEO.COM
LACASA-SPB.COM