Lääkäri
Bubnovskin keskus
Keskuksessa voidaan poistaa seuraavat terveysongelmat: osteokondroosi, kipu selässä ja selkärangassa, välilevyn pullistumat, niveltulehdus, nivelrikko ja skolioosi. Lisäksi asiakkaat voivat saada ikään liittyvien tautien ennaltaehkäisyn, kuntoutuksen vammojen ja leikkausten jälkeen, valmistelun endoproteesin asennukseen (esimerkiksi nivelen vaihtoon). Ei-kriittisissä tapauksissa säännölliset kinesiterapiaharjoitukset henkilökohtaisen ohjaajan kanssa auttavat teitä siirtämään leikkauksen.

Keskuksen asiantuntijat saavat vuosittain ammatillista täydennyskoulutusta Moskovassa lääkäri S.M.Bubnovskilta nykyaikaisen kinesiterapian ja fyysisen kuntoutuksen tutkimuslaitoksessa. He kehittelevät taitojaan, saavat vahvistuksen pätevyydelleen ja saavat toimintaan potilaiden parissa oikeuttavan sertifikaatin.
Vuonna 2010 avattiin lääketieteellinen keskus, jossa potilaat saavat nykyaikaista kinesiterapiaa S.M.Bubnovskin menetelmällä. Sergei Mihailovitsh Bubnovski on lääketieteiden tohtori, Kansojen ystävyyden yliopiston lääketieteellisen kuntoutuksen ja anestesiologian osaston professori, laboratorion johtaja, uuden lääketieteellisen suunnan – uudenaikaisen kinesiterapian perustaja. Kinesiterapia perustuu tuki- ja liikuntaelimistön tautien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon ilman lääkkeitä ja leikkauksia. Hän on 12 patentin haltija ja reilun 20 tietokirjan tekijä sekä TV-juontaja. Lääkäri Bubnovskin keskus käyttää ainutlaatuista luuston ja lihasten tautien hoito- ja kuntoutusmenetelmää, jonka pääasiallisena lääkintäkeinona on dekompression tilassa, Bubnovskin kehittämillä MTB-harjoituslaitteilla tehtävät erikoisharjoitukset. Keskuksen asiantuntijat hoitavat monenlaisia tuki- ja liikuntaelimistön tauteja ilman tabletteja, injektioita tai leikkauksia.